BIM

ELEKTROTECHNISCH TEKENBUREAU

JOHAN HERMANS

 

 

Donderbosstraat 56

3545 Zelem (Halen)

 

Ligging

 

Tel: 013/46.16.24

GSM: 0496/28.91.93

 

info@johanhermans.be

 

BTW BE0773 287 364

BIM

 

Voor het ontwerpen van de elektrische installatie van gebouwen in 3D bent u bij Elektrotechnisch Tekenbureau Johan Hermans aan het juiste adres. Dit alles dankzij BIM: een proces dat het gebruik van 3D-modellen voor het ontwerp, de bouw en/of het gebruik en onderhoud van gebouwen impliceert.

 

BIM heeft als doel de planning van het bouwproces te verbeteren en zo faalkosten te reduceren. De gebruikte 3D software vormt dan ook de uitgelezen tool voor zowel adviseur als installateur die in een BIM-project willen samenwerken, met als grootste voordeel het in 3D modelleren over meerdere verdiepingen en het weergeven van de coördinatie met bouwpartners in één model.

Door het volgen van intensieve sectorgerichte opleidingen en trainingen willen wij ons profileren als de juiste partner om samen met u als elektrotechnisch insallatiebedrijf een BIM-project tot een professioneel, hedendaags en toekomstgericht niveau te brengen.

 

Aarzelt u dus niet ons te contacteren. Wij staan uiteraard graag tot uw dienst met het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.