AREI

ELEKTROTECHNISCH TEKENBUREAU

JOHAN HERMANS

 

 

Donderbosstraat 56

3545 Zelem (Halen)

 

Ligging

 

Tel: 013/46.16.24

GSM: 0496/28.91.93

 

info@johanhermans.be

 

BTW BE0773 287 364

Woningbouw keuringsdossiers

 

U kunt bij Elektrotechnisch Tekenbureau Johan Hermans terecht voor het professioneel ontwerp van het keuringsdossier voor de elektrische installatie van nieuwbouw- of renovatie woningen en appartementen, zoals voorgeschreven door het AREI. Ook bieden wij de samenstelling van een keuringsdossiers aan voor de verkoop van uw woning of appartement zoals wettelijk verplicht is. Dit kan met of zonder de verplichte keuring.

Bovendien zijn wij tevens gespecialiseerd in het op maat schetsen van de elektrische installaties van industriƫle bedrijven, rusthuizen, scholen en ziekenhuizen.

 

Door het gebruik van met zorg geselecteerde software komen wij tot een professioneel resultaat dat vlot uitwisselbaar is. Zo is de software afgestemd op zowel normen als werkwijzen van de installatiesector. Hierdoor bent u er zeker van dat uw dossier conform is aan de opgelegde normen en dat de juist symboliek gebruikt is.

 

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzelt u dan niet ons te contacteren. Wij staan uiteraard steeds graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat.